Stockholms största matmarknad

29 jun 2015

Stockholms största matmarknad

Stockholm får från den 27:e juni sin största matmarknad. Den kommer att gå under namnet Matholmen och äga rum på Skeppsholmen bakom Moderna Museet. Det planeras för en blandning av all världens mat och 400 sittplatser för hungriga besökare. Om vädret är på vår sida kommer detta att kunna bli Stockholms nya matparadis.  

Tanken är att matmarknaden ska hålla öppet varje helg, lördag och söndag mellan kl. 11.00-17.00. Ända fram till sista september. Det blir både foodtrucks och andra utställare. Så här på förhand kan man hoppas på att utställarna även kommer att erbjuda smakportioner för en mindre peng. Det är alltid roligt att kunna prova lite av många aktörer, ungefär som på en vinmässa.

Det ska bli riktigt härligt med en ny matmarknad som dessutom öppnar i en så skön miljö. Skeppsholmen är en fantastisk plats sommartid. Kommer ni ut dit är ett annat hett tips att besöka restaurang Hjerta som drivs av Malin Söderström. Där hittar ni en mängd rökta rätter på menyn, bland annat en riktigt god skagenröra som serveras på gott bröd. Malin Söderström är även med i projektet för den nya matmarknaden.

 

Här hittar du mer info om Matholmen.

Recept

Filtrera