Smaka på Estland!

Relaterade taggar

04 okt 2015

Smaka på Estland!

När Estland återfick sin självständighet för 25 år sedan började landets matresa. I dag har Estland ett modernt kök med spännande inslag från hela världen. Den 12-25 oktober arrangeras Estlands restaurangvecka där landets toppkrogar erbjuder det bästa de har.

Under september har fyra av Estlands toppkrogar gästspelat på Restaurang Hjerta i Stockholm. Den tillfälliga pop up-restaurangen blev väldigt populär och för dem som missade tillfället och som vill passa på att upptäcka landet arrangeras Estlands restaurangvecka den 12-25 oktober.

Under restaurangveckan deltar utvalda restauranger av hög klass och erbjuder spännande menyer till förmånliga priser. Här erbjuds allt från restauranger i traditionell herrgårdsmiljö med råvaror hämtade från den egna gården till moderna restauranger i stan med eleganta, spännande smakkombinationer. Varje krog har sin egen stil och inriktning, och har tagit fram en särskild meny för tillfället.

En lunchmeny kostar 20 euro och en middagsmeny kostar 35 euro på alla krogar som deltar på restaurangveckan. Förutom bra erbjudanden på mat finns också specialpris på resor och hotell.

För att läsa mer om restaurangveckan i Estland, gå in på: estonianrestaurantweek.com

Recept

Filtrera