Lynx Black Label Petite Sirah

Relaterade taggar

09 jun 2017

Lynx Black Label Petite Sirah

Ett nytt rovdjur är här – LYNX Black Label Petite Sirah! 

Premium Edition
Ett nytt rovdjur är här – LYNX Black Label Petite Sirah! Den exklusiva uppföljaren till den amerikanska storsäljaren LYNX finns nu tillgänglig på den svenska marknaden i begränsad upplaga! Ett större, maffigare och mer kraftfullt rött vin med en oförglömlig smakrikedom som passar perfekt till sommarens grillade mat. Lodjuret i svartaste svart och gyllene guld går enkelt att beställa för 109 kr flaskan!

LYNX Black Label är en premium edition med en kraftfull karaktär som imponerar. LYNX Black Label Petite Sirah har lagrats på amerikanska ekfat och är ett vin som bjuder på en generös smak med fruktig karaktär av mörka bär, choklad och rostad ek. Servera gärna till god, amerikansk mat som exempelvis en saftig grillad högrevsburgare med cheddarost eller till honungsglaserade revbensspjäll. Vinet fungerar också utmärkt till vällagrade hårdostar.

Kvalitetsvin från Kalifornien
Kalifornien, den soliga amerikanska västkusten, är sedan länge kända för sina många kvalitetsviner. Regionens geografiska variationer med varma dagar, kalla nätter och torrt klimat lämpar sig ytterst väl för att producera vin av högsta kvalitet. Och när det kommer till den populära druvsorten Petite Sirah är man bland de främsta i världen.

KAN BESTÄLLAS HÄR

Recept

Filtrera