Hacka löken, stek i smör och lägg sedan i kalvfärsen. Börja krydda köttet redan här då många kryddor släpper mer smak när man bryner dem. Hacka, rör och krydda!
2
Häll på vinet och låt det koka in, sänk värmen. I med ketchup, sambal oelek, finhackad vitlök och de krossade tomaterna, rör om och låt det puttra i cirka 20 min.
3
Häll på grädden och låt det koka ihop tills du får en krämig och mustig sås.
4
Avsluta med att smaka av och krydda mer med kryddorna för att få en bra balans.
5
Krämen: Riv parmesan och blanda med crème fraîche, olivolja och svartpeppar.
6
Servera genast med nykokt spagetti och en klick parmesankräm!
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!