Norrlandstoast

Ingredienser

Godaste toasten med norrländska guldkornssmaker!

Här hittar du renskav med krämighet från både kantarell och västerbottenost tillsammans med härlig... Läs mer

20 min Generell 10 port.

Gör så här

1

Fräs renskaven i smöret i en stekpanna någon minut.
Tillsätt kantarellost, vitpeppar, salt och vispgrädde och låt koka ihop några minuter så det tjocknar lite.
Tillsätt nu den rivna västerbottenosten och låt den smälta in ordentligt under omrörning.
Låt svalna något.
Rosta brödet lätt och tänk på att inte göra toasten i hela brödskivor, då de är som godast i lite mindre varianter så som ex halverade skivor eller utstansade till exempelvis rundlar.
Lägg lite sallad på brödet och sedan lagom mängd renskavsblandning och toppa med hjortronsylt och med fördel lite rostad lök.

Bilder

Recept

Filtrera