Middag på under 1 timme. Här har du Rigatoni med kycklingfilé och chorizo.
I en djupkastrull steker du gul lök och vitlök tillsammans med kryddorna i några minuter. Fräset ska inte få någon färg, utan endast bli mjukt och glansigt.
Tillsätt kyckling, stek ca 15 minuter. Gå sedan i med chorizon och stek yttligare 5 minuter.
Gå i med vitt vin, tomatpure och krossade tomater och sjud ca 25 minuter. Tillsätt 1 msk socker för att runda av smakerna. Koka pastan al dente i välsaltat vatten.
Strax innan servering vänder du i persiljan. Blanda såsen med pastan och lägg upp på tallrik och riv massa god pecorino över. Smaklig måltid!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!