Matig tacopaj i långpanna som räcker till många.
Pajen räcker till 8- 12 personer beroende på hur hungrig man är och om man äter den till middag... Läs mer
Slå på ugnen på 225 grader.
Knåda ihop mjöl, smör, salt och vatten till en deg. Tryck ut degen i en långpanna och nagga pajskalet med en gaffel och ställ svalt.
Bryn köttfärsen i en klick smör i en stekpanna. Tillsätt den pressade vitlöken och tacokryddan samt vattnet låt puttra ihop någon minut. Dra stekpannan från värmen och tillsätt den hackade paprikan.
Tag fram pajskalet ur kylen och förgrädda i ugnen i 10-12 min. Häll sedan över den stekta tacofärsen i pajskalet.
Rör ihop creme fraiche med chillisås och soja. Bre sedan på blandningen på färsen och lägg på de skivade tomaterna. Strö på den rivna osten och de krossade chipsen.
Grädda i ca 15 min till osten fått fin färg.
Servera med en god sallad och gräddfil.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!