Syltade kantareller - underbart tillbehör till så mycket. Enkelt att göra och håller flera månader i kylen.
Rensa svampen och låt den sjuda i lättsaltat vatten i 10 minuter. Sila bort spadet men spara 1 1/2 dl till inläggningen.
Lag: Blanda alla ingredienser och koka ihop i ca 5 minuter tills sockret löst sig och lagen är lite simmig. Lägg i svampen och koka i ytterligare ett par minuter.
Lägg svampen i väl rengjorda burkar och häll över lagen. Skruva på locken och ställ svalt.
Foto: www.cedell.se
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!