Här kommer ett tips på en underbar sommarsnaps, lite blommig med tydliga toner av citron som är god till kräftkalaset. Örterna kommer från Österlenkryddor i Skåne (finns att köpa i deras webshop - finns inte kryddan i webshopen ringer man och beställer.
Kryddblandningen ska dra i brännvinet i 2-3 dagar och sedan filtreras. Blandningen räcker till ca... Läs mer
Blanda kryddorna med Brännvin Special och låt stå i 2-3 dagar.
Filtrera snapsen. Späd med ytterligare brännvin efter smak.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!