Frysta kräftor blir godare om du har tid att koka en ny lag åt dem där de kan ligga och dra över natten. Väl värt besväret.
Låt dem ligga och dra i kylen i cirka ett dygn. Vill man undvika socker blir lagen ändå jättebra... Läs mer
Tina kräftorna. Du kan snabbtina dem i kallt vatten i ca 3-5 tim beroende på storlek.
Koka upp lagen med alla ingredienser och låt småputtra en kvart. Låt svalna.
Slå lagen över kräftorna och låt dra i kylen i ca ett dygn.
Vid servering tar du bort dillkronorna och dekorerar med nya fräscha om du vill.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!