Potatis- och zucchinifrittata

Ingredienser

Frittata måste en av världens bästa, snabbaste och billigaste maträtt. Den här omelettliknande rätten kan smaksättas och fyllas med det mesta - perfekt för rester och kylskåpsrensning. Frittata smakar dessutom lika bra till frukost, lunch och middag.

Några tips för perfekt frittata: Allt som ska i måste vara tillagat så att inte någon ingrediens... Läs mer

30 min Vegetarisk 4 port.

Gör så här

1

Skiva kokt potatis och zucchini. Hacka vitlöksklyftorna. Fräs potatisen, zuccinin och vitlök i olivolja till det får lite färg. Tillsätt hackad färsk chili och smaka av med salt och peppar.

2

Vispa upp 12 ägg med salt och peppar och rör i grovt hackad basilika. Häll sedan äggblandningen över potatisen. Låt äggen sakta stelna i pannan och strö över rikligt med västerbottenost precis innan den blir fast.

Bilder

Recept

Filtrera