Stekt lantbröd, eller bruschetta, med ugnsrostade körsbärstomater, olivolja och Queso Fresco – svårare än så behöver det inte vara att fixa ett riktigt gott tilltugg.
Sätt ugnen på 200°C. Lägg tomaterna i en bakplåtspappersklädd ugnsform. Ringla över olivolja och strö över salt och socker. Rosta i ca 20-25 minuter. Spara saften från tomaterna och blanda den med vinäger och persilja, smaka av med salt och peppar.
Skiva brödet och stek det i olivolja så att det får fin färg, pensla på tomatsaft- och vinägerblandningen. Toppa med tomater och smulad Queso Fresco. Klipp över lite persilja.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!