Allmänna villkor för Vin och matguiden Nordic:s webbplatser

Följande villkor gäller för tillgång till och användande av denna webbplats. Ditt användande av webbplatsen innebär att Du godkänner och accepterar dessa villkor utan undantag. Vin och matguiden är ett varumärke som representerar denna webbplats.

VÅRT SYFTE

Tillhandahålla marknaden med kvalitativ information inom ett visst produktsegment främst matrecept och alkoholhaltiga drycker.

VÅR TJÄNST

Vinochmatguiden.se är en oberoende informationskanal för matrecept och för alkoholhaltiga drycker där man upplyser besökaren om produkter från Systembolagets olika sortiment, däribland utvalda tips och beställningsvaror. Webbplatsen fungerar även som ett verktyg för att enklare hitta nya produkter som finns tillgängliga på Systembolaget.

SCHIBSTED ANSVARAR FÖR BEHANDLINGEN AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vin och matguiden är en del av Schibsted och vi jobbar för att du ska få en så bra användarupplevelse som möjligt. Genom att besöka och interagera med Vin och matguidens hemsida (”Tjänsten”) kommer personuppgifter att samlas in och behandlas.

VI BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER FÖR FÖLJANDE SYFTEN:

  • För att ge dig tillgång till Tjänsten
  • För att kunna ge dig kundsupport
  • För att kunna marknadsföra Tjänsten samt liknande produkter och tjänster
  • För att motverka bedrägeri och missbruk av Tjänsten samt andra olagliga aktiviteter som kan förekomma
  • För att utveckla Tjänsten utefter hur användarna faktiskt använder den, t.ex. göra vissa delar eller produkter mer framträdande och redigera layout
  • För att optimera vår service och Tjänst

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter hänvisar vi dig till Vin & Matguidens integritetspolicy.

KOPIERINGSSKYDD

Materialet (bl.a. program, design, texter och bilder) på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Du får inte modifiera, omforma, kopiera, visa, vidareförmedla, distribuera, publicera, licensiera, skapa arbeten som härrör från, överföra eller sälja någon information, produkt eller tjänst som erhållits genom denna webbplats. Material får kopieras endast för privat bruk och då med tydlig källhänvisning till vinochmatguiden.se. För annat än privat bruk måste ett skriftligt medgivande erhållas från Vinochmatguiden.se, annars är eftertryck eller annan kopiering förbjuden. Vi tillhandahåller materialet på denna plats gratis i strikt privat syfte för alla som är intresserade av ämnet. Materialet får ej användas i konkurrerande syfte.

Vin och matguiden förbehåller sig rätten att, utan begränsning i tid, fritt publicera och på annat sätt använda inskickat material till webbsidorna från dess besökare till exempel bilder, textkommentarer och liknande.

LÄNKNING

Vi ser gärna att andra gör en länk till vår webbplats så länge det inte stör vinochmatguiden.se:s verksamhetssyfte samt har ett strikt icke-kommersiellt syfte. Andra företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja vinochmatguiden.se:s varumärke eller webbplats utan godkännande, detta gäller även djuplänkning till och från denna webbplats om inte annat avtalats. I de tjänster vi erbjuder där det går att publicera egen information, kontakta medlemmar, annonsörer eller andra besökare får man inte uppge externa länkar i konkurrerande syfte, t.ex. att använda våra publika platser för att värva medlemmar till annan webbplats.

KONTAKT, RESEARCH ELLER MARKNADSFÖRING

Företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja vinochmatguiden.se:s webbplats för att få kontakt i syfte att marknadsföra tjänster och produkter till andra besökare, kunder eller medlemmar på webbplatsen. Undersökningar, research, informationsinsamling eller journalister som söker personer betraktas som marknadsföring och är inte heller tillåtet. Detta inkluderar alla tjänster som vinochmatguiden.se erbjuder.

GARANTIER

Vinochmatguiden.se lämnar inga garantier eller utfästelser för denna webbplats eller information, produkter och annat innehåll (inklusive tredje parts information, produkter, innehåll och tjänster) som finns eller erhållits genom denna webbplats.

ANSVARSBEGRÄNSNING

Varken vinochmatguiden.se eller någon annan part som bidrar med information och eller material på webbplatsen kan i något fall hållas ansvarig för skador som orsakats annan.

VIDARELÄNKNING VIA VINOCHMATGUIDEN.SE

Observera att vinochmatguiden.se ej är en samarbetspartner med Systembolaget. Webbplatsen nyttjar och presenterar endast produkter från det öppna API som Systembolaget tillhandahåller.

FÖRFARANDE PÅ VINOCHMATGUIDEN.SE WEBBPLATS:

Du väljer de produkter du vill gå vidare till från vinochmatguiden.se:s webbplats. Ingen beställning sker på Vin och matguidens webbplats.

PÅ SYSTEMBOLAGETS WEBBPLATS:

Du vidarebefordras till Systembolagets webbplats. Eftersom vinochmatguiden.se och Systembolaget inte har något kommersiellt samarbete sker all försäljning och beställning på Systembolagets sida.

GILTIGHET

Länkar
EUF-fördraget/Romfördraget
Konkurrenslagen

GODKÄNNANDE

Om du klickar dig vidare till en produkt på Systembolagets webbplats från formulär på Vin och matguidens webbplats godkänner du att få alkoholrelaterade tips, matrecept, information och annonser via mail från vinochmatguiden.se. Du kan även få SMS till din mobiltelefon.

Närhelst du önskar kan du enkelt med ett knapptryck i utskicket avbryta mail-utskicken och/eller SMS-utskicken.

Vinochmatguiden.se förbehåller sig rätten att ändra villkoren på denna sida. Uppdaterade villkor är giltiga från och med det de ligger publicerade på webbplatsen.