En laxpudding med en massa gott i - kallrökt lax, sherry, dill, fänkål, spenat och krämig philadelphiaost.
Sätt ugnen på 220 grader innan du börjar skala och skiva potatisen.
Hacka laxen och lägg i en skål tillsammans med 1 tsk salt, socker, 1 tsk vitpeppar, dill och sherry och låt stå och dra medan du skalar och skivar potatisen.
Koka fänkålen tills den är mjuk.
Lägg hälften av potatisen i botten på en ugnsform och lägg spenaten ovanpå.
Lägg laxen med spad ovanpå spenaten och sedan fänkålen på den och sedan resten av potatisen.
Vispa ihop, philadelphiaosten, grädde, mjölk, 1 tsk vitpeppar, 1.5 tsk salt och ägg och häll jämt över potatisen i ugnsformen.
Grädda i mitten av ugnen med aluminumfolie på puddingen i 50 minuter.
Ta av folien och grädda ytterliggare 10 minuter.
Känn så att potatisen är färdig innan du tar ut den, annars låt den gå lite till, då det kan variera lite i tillagningstiden beroende på vilken potatis som används.
Tips! Det är gott med brynt smör att toppa puddingen med när den har landat på tallriken.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!