Vegetariska krispiga broccoli- och ostbiffar. Ät dem varma eller kalla. Med en god sås eller dip. Lägg biffarna på mackan eller i en wrap – perfekt till lunchen. Bygg en vegetarisk hamburgare. Hur du än gör så är de supergoda!
Stek några knapriga baconskivor till om du inte äter vegetariskt.
Lätta att göra är de... Läs mer
Sätt ugnen på 200C.
Skölj broccolin och skär av buketterna (spara stjälkarna). Halvera de största buketterna.
Riv favoritosten.
Knäck äggen i en bunke. Tillsätt några nypor salt och peppar. Vispa lätt. Tillsätt mjöl och fiberhusk (el brödsmulor), rör och låt det svälla.
Fräs broccolibuketterna i några droppar olja på ganska hög värme, pudra över en aning vitlökspulver. Stek tills de får mörk yta och mjuknar lite. Låt svalna några min.
Skär/hacka buketterna till småbitar. Vänd ner broccolihacket tillsammans med osten i den svällda äggsmeten.
Forma små biffar (ca 15 st) och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Baka dem i ca 35 min och vänd dem halvvägs. De ska ha fin färg och kanterna ska vara lite krispiga.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!