Rospannacotta med pistagenötter

Ingredienser

Sötsaker är ett uppskattat kapitel i även i rawfood-köket. Råa desserter är något som går hem hos de allra flesta, stora som små, oavsett vad man äter för mat i övrigt. Denna lyxiga rospannacotta smakar riktigt bra en ljummen sommarkväll eller på picknick ute i det gröna.

"Det är ljuvligt att kunna äta sött och gott och samtidigt fylla på med näring i form av nötter... Läs mer

150 min Rawfood 4 port.

Gör så här

1

Pannacotta: Lägg alla ingredienserna förutom den smälta kokosoljan i blendern, mixa tills att du får en helt len pannacotta. Häll i den smälta kokosoljan och mixa endast en liten stund till du ser att allt är ihopblandat.
Häll upp pannacottan i fina små snapsglas och ställ i frysen i 2 timmar.

2

Kardemummaglace: Blanda ihop agavesirap och kardemumma förhand. Hacka nötterna. Häll på kardemummaglacen och pistagenötterna strax innan servering.

Bilder

Recept

Filtrera