Adam & Albin Matstudio

Relaterade taggar

06 sep 2015

Adam & Albin Matstudio

Att mat kan vara så vackert!

Jag var bjuden till ett event för ett tag sedan. Jag såg i inbjudan att snittarna som skulle serveras var skapade av Adam & Albin Matstudio. Jag kastade mig över tangentbordet för att mejla mitt "ja, kommer gärna, tack". Här missar vi minsann inga snittar från Matstudion.

Titta på bilderna så vackra snittarna är! Killarna är fantastiskt duktiga och snittarna var så goda att jag nästan glömde dricka champagnen.

Adam och Albin är inte bara begåvade utan har även ett stort hjärta. Den 8 september sålde Matstudion 326 portioner mat i sin lilla restaurang och skänkte oavkortat 44 965:- till Röda Korset och deras arbete med flyktingkatastrofen. Deras personal skänkte dessutom sin dricks till samma ändamål. Gästernas nudelsurplande gjorde stor skillnad den dagen.

Jag har tidigare berättat om Adam & Albin Matstudios nya Raamen som ska öppna i höst i Ringens köpcentrum. Där ska de servera ramen, alltså nudlar i buljonger gjorda från grunden toppade med en massa grönt och godsaker. Det ser vi fram emot! Men tills dess kan ni njuta av bilderna på vackra snittar.

Recept

Filtrera