Salted caramel slices

Ingredienser

Raw and vegan salted caramel slices.  

30 min Rawfood 10 port.

Gör så här

1

Smält kokosolja (mikron funkar bra). Blanda alla ingredienser till nötlagret med den smälta kokosoljan i en stark mixer. Klipp till ett bakplåtspapper till botten av en avlång rektangulär form, ca 30 x 10 x 7,5 cm. Tryck ut massan och ställ in i frysen medan du gör caramellagret. 

2

Kärna ur mjuka dadlar och mixa med resten av ingredienserna till caramellagret. Ta formen ur frysen och bred ut det andra lagret. Ställ in i frysen igen. 

3

Smält kokosolja och rör ihop ingredienserna till chokladlagret. Ta formen ur frysen och fördela smeten på toppen. Frys igen tills allt stelnat. 

4

Skär ut så stora bitar du vill ha. Äta och njut! 

Bilder

Recept

Filtrera