Biff Hanve

Ingredienser

Min variant av Biff Rydberg.

Perfekt att göra om man t ex har grillrester hemma men godast från scratch såklart.

30 min Kött 2 port.

Gör så här

1

Förbered allt genom att blanda dijon och majonnäs, börja med 1 matsked dijon och smaka av.

Skölj salladen, hacka löken, strimla bacon, skär blomkålen i små buketter och separera gulorna och lägg i t ex snapsglas eller små skålar.

Receptet på den syrade rödlöken hittar du här bland mina andra recept. Perfekt att göra en sats och ha i kylen.

2

Salta och peppra entrecôten och stek i smör alt. grilla den till den temperatur du gillar. Jag föredrar medium rare medan andra i familjen föredrar genomstekt så det är perfekt att ha en skiva var i det här läget.

3

Under tiden kokar blomkålen i saltat vatten ca 3-5 minuter så den blir mjuk men ändå al dente.

4

Medan köttet vilar steker du lök och bacon.

5

Tärna köttet i ca 2-3 cm stora bitar och lägg upp direkt tillsammans med de andra ingredienserna på tallriken. Strö gärna hackad persilja över och servera!

Bilder

Recept

Filtrera