Min variant av Biff Rydberg.
Perfekt att göra om man t ex har grillrester hemma men godast från scratch såklart.
Förbered allt genom att blanda dijon och majonnäs, börja med 1 matsked dijon och smaka av.
Skölj salladen, hacka löken, strimla bacon, skär blomkålen i små buketter och separera gulorna och lägg i t ex snapsglas eller små skålar.
Receptet på den syrade rödlöken hittar du här bland mina andra recept. Perfekt att göra en sats och ha i kylen.
Salta och peppra entrecôten och stek i smör alt. grilla den till den temperatur du gillar. Jag föredrar medium rare medan andra i familjen föredrar genomstekt så det är perfekt att ha en skiva var i det här läget.
Under tiden kokar blomkålen i saltat vatten ca 3-5 minuter så den blir mjuk men ändå al dente.
Medan köttet vilar steker du lök och bacon.
Tärna köttet i ca 2-3 cm stora bitar och lägg upp direkt tillsammans med de andra ingredienserna på tallriken. Strö gärna hackad persilja över och servera!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!