En riktigt god variant av rösti.
Riv blomkål och ost grovt och finhacka löken.
Blanda med äggen och önskad mängd svartpeppar och eventuellt lite salt. Tänk på att osten är salt, vilket blir mer framträdande efter stekning.
Stek i rikligt med smör. Klicka ca en matsked smet i stekpannan och platta ut till önskad tjocklek. Jag gillar dom tunna, så de blir frasiga och goda av smöret.
Servera med tex en god älgskav med dijon. Eller varför inte löjrom, creme fraiche och finhackad rödlök.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!