Hallon + lakrits & vanilj = Succé
Smaksättningen hallon och lakrits har ju varit en klassiker i godisvärlden länge och borde funka... Läs mer
Rensa hallonen från ev. skräp som kommit med och häll dem i en kastrull.
Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur allt innehållet och lägg i kastrullen tillsammans med hallonen. Strö lakritspulver över och dosera sedan syltsockret enl. anvisningen på paketet.
Låt allt koka upp i ca 5-7 min och häll sedan upp sylten i en väl rengjord burk. Låt svalna och njut sedan sylten med ost på ett kex tex.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!