Bruschetta tradizionale en skiva grillat lantbröd som gnuggas med en vitlöksklyfta, fuktas med en matsked av den godaste olivolja och avslutningsvis strös med lite flingsalt. Variationerna är oändliga. Här är tre supergoda alternativ.
Italienare börjar alltid en måltid med att äta bröd, antingen helt enkelt för att dämpa hungern... Läs mer
Tomatbruschetta: Skär tomaterna i 1x1 cm stora tärningar, lägg dem i en skål. Skala och pressa vitlöken och blanda ner den, tillsätt resten av ingredienserna. Låt dra 15 minuter.
Svampbruschetta: Skär svampen i små tärningar och pressa vitlöksklyftan. Häll 2 msk olja i ett stekjärn, fräs svamp och vitlök, salta och peppra, ställ åt sidan. Skär ruccolasalladen i mindre bitar och blanda samman alla ingredienserna i en skål.
Avokadobruschetta: Skär avokado och papaya i 1x1 cm små kuber, finhacka löken, blanda samman resten av ingredienserna. Låt dra i 15 minuter.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!