Asiatiska nudelrullar

Ingredienser

Goda smakrika köttfärs- och nudelrullar med det rätta crunchet.

Så gott så öronen snurrar är ett begrepp jag använder när jag tycker att något är speciellt... Läs mer

30 min Asiatiskt 4 port.

Gör så här

1

Sätt ugnen på 225 grader.

Stek skinkfärsen i sesamolja med miso, vitlök, chili, oystersås, mango chutney och limejucie. Låt steka på hög värme tills all vätska reducerats (oljan kommer vara kvar).

Värm eller stek wokgrönsakerna för sig.

Koka äggnudlarna enligt paketets beskrivning och spola kallt vatten på dem direkt efter tillagning och låt dem rinna av ordentligt.

Blanda färssteket med nudlarna och bred ut på en ugnsplåt. Låt gå i ugnen cirka 10 minuter eller tills du tycker att nudlarna ser lite krispiga ut.

2

Skölj salladsblad och låt dem torka lite.

Blanda majonnäs med soja.

Rullarna görs efterhand som man äter dem, genom att lägga nudel- och färsfräs, wokgrönsaker och sojamajonäs i salladsbladen och sedan rulla ihop.

Bilder

Recept

Filtrera