Smarrig höstgryta med både kött och korv!
Härlig och lika god som enkel att laga! En ljuvlig gryta med kotlettytterfilé, kantareller och en... Läs mer
Skiva filén i tunna skivor och stek på ganska hög värme i smör i en gryta cirka 4 minuter.
Tillsätt, kryddor, lök, salt och svamp och stek vidare i 3-4 minuter.
Skiva korven i tunna slantar och tillätt även den i grytan och stek någon minut till.
Rör nu ner färskosten, 1 matsked fransk senap, soja, 1 tesked tryffelolja, socker och 2 deciliter mjölk.
Tillsätt lagerblad och låt sjuda i cirka 10 minuter till.
Späd eventuellt med mer mjölk och smaka av om du vill ha i något mer av något, till exempel senap, tryffeloja, kryddor eller soja.
Servera med potatismos, ris, pasta eller potatis.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!