Två flugor i en smäll, snabblagat och gott med friterade wontonark med både skaldjur och lax!
En härligt god röra med både krabba och parmesan som vi lägger på friterade wontonark och toppar... Läs mer
Mixa ihop färskost med krabban. Blanda ner parmesanosten och smaka av om det behövs lite salt.
Blanda citronskalet med persiljan.
Fritera wontonarken på hög värme (75-80% av spisens kapacitet) i cirka 10 sekunder per sida.
Fördela krabbröran på arken, toppa med lax och citron/persiljeröran.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!