Salmalax med supergoda asiatiska sushismaker.
Det här är den riktigt läcker måltid, om du nu gillar fisk i rå form. Härligt goda och samstämda... Läs mer
Marineringstiden för laxen är inte medräknad i tillagningstiden.
Koka upp vatten och misopasta, rör runt tills all miso löst upp sig och låt det sedan kallna helt.
Lägg laxen tillsammans med den kalla misobuljongen i en plastpåse, massera runt misobuljongen runt laxen och lägg i kylskåp i minst 2 timmar med lite massering efter halva tiden.
Lägg den repade svartkålen på bakplåtspapper på en ugnsplåt och rosta i cirka 15 minuter på 150 grader med jämn omrörning, så kålens alla sidor blir frasigt goda.
Mixa paprika med wasbi till en slät smet.
Lägg nu den färdigmarinerade laxen på ett hushållspapper en stund för avrinning och skär i lagom stora mumsbitar.
Bryn smör tills det fått en härligt nötig not.
Lägg kålen i botten på ett fat, laxen, det brynta smöret, salladlök och toppa med paprikacremé.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!