Mozzarellaburgare

Ingredienser

En pankopanerad mozzarellaburgare med många härliga italienska smaker!

Tänk en frasig och mjuk mozzarellaburgare i ett gott franskbröd med en hel smakorkester av italiens... Läs mer

20 min Generell 4 port.

Gör så här

1

Sätt ugnen på 200 grader.
Dela bullarna i två delar och rosta dem lätt i ugnen.
Lägg parmaskivorna i en ugnsform och tillaga tills de bli ordentligt knapriga.
Rosta på pinjenötterna i stekpanna, ugn eller micro tills de är lite gyllenbruna.
Mixa en näve ruccola med peston.
Vispa ägget fluffigt.
Lägg mozzarellan på hushållspapper och doppa sedan ner dem i ägget.
Vänd dem nu i pankoströbröd.
Hetta upp oljan i en nonstickstekpanna.
Fritera mozzarellan i oljan i cirka 2-3 minuter per sida på medelvärme eller tills de är krispsigt gyllene. 

2

Montering
Fördela peston på alla brödsidor.
Lägg på ruccola, mozzarella, tomater, parmesanost, parmachips och pinjenötter.

Bilder

Recept

Filtrera