En pankopanerad mozzarellaburgare med många härliga italienska smaker!
Tänk en frasig och mjuk mozzarellaburgare i ett gott franskbröd med en hel smakorkester av italiens... Läs mer
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela bullarna i två delar och rosta dem lätt i ugnen.
Lägg parmaskivorna i en ugnsform och tillaga tills de bli ordentligt knapriga.
Rosta på pinjenötterna i stekpanna, ugn eller micro tills de är lite gyllenbruna.
Mixa en näve ruccola med peston.
Vispa ägget fluffigt.
Lägg mozzarellan på hushållspapper och doppa sedan ner dem i ägget.
Vänd dem nu i pankoströbröd.
Hetta upp oljan i en nonstickstekpanna.
Fritera mozzarellan i oljan i cirka 2-3 minuter per sida på medelvärme eller tills de är krispsigt gyllene.
Montering
Fördela peston på alla brödsidor.
Lägg på ruccola, mozzarella, tomater, parmesanost, parmachips och pinjenötter.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!