En härlig vegetarisk quornburgare som ackompanjeras med smaker av fänkål, pepparost och härlig salsa.
Lätt som en plätt att kocka ihop, men smakar och ser ut som du stått ett bra tag och slitit i köket.... Läs mer
Börja med att göra fänkålsmajonäsen.
Tiden för majonäsens avkylning är inte inkluderad i tillagningstiden.
Sätt ugnen på 225 grader och lägg fänkålsbitarna tillsammans med smöret och baka i ugnen i cirka 10 minuter.
Tillsätt vitlökshacket och låt gå i 5 minuter till.
Blanda ihop majonäs, limejucie och salt och tillsätt sedan fänkålsblandningen och mixa med stavmixer.
Kyl i cirka 1 timme för bästa resultat.
Stek Burgarna enligt paketets anvisning, men i lite smör.
Rosta brödet i brödrost eller ugn och dela brödet innan rostning för frasighet på alla sidor.
Bre fänkålsmajonäsen på insidan på både lock och botten på bröden.
Sedan sallad, burgare, ost, salsa och schalottenlöksskivor och ytterliggare lite ost på brödlocket, om man vill.
Om du vill så kan du lägga osten på burgarens i slutet av stektiden för en lite mer smält ost om du önskar det.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!