Potatisbullar i en annan smakform än den vedertagna, lika enkelt som det brukar vara att göra, men kanske ännu godare!
Om man tycker att potatisbullar är gott och dessutom gillar räkor, ja då är det möjligt att denna... Läs mer
Koka potatisen i saltat vatten som du brukar (om du vill påskynda proccesen, så dela potatisen i mindre bitar)
Stampa potatisen med en stamp och låt svalna något
Hacka räkor och koriander
Blanda ägg och vitpeppar med den avsvalnade potatisen
Blanda sedan ner koriander och räkor och provsmaka om du behöver mer salt (lite beroende på hur salta räkorna är)
Fräs smöret i en stekpanna och forma potatissmeten till bullar och stek i cirka 5-6 minuter per sida på dryg medelvärme
Blanda chilisåsen med aprikosmarmeladen
Blanda den rivna gurkan med endivstrimlorna
Servera!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!