Jordgubbstårta Deluxe
Viktigt att du hittar riktigt fina färska jordgubbar.
Blanda allting i en bunke (börja med de torra ingredienserna) och häll sedan över i en brödad form.
Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i cirka 20 minuter.
När du tar ut kakan ska den gärna vara lite kladdig inuti men ha fått en hård yta. Låt den nu svalna.
Ställ sedan in den i kylskåpet och låt den stelna.
Vispa grädde och täck tårtbotten med.
Garnera med tunt skivade färska jordgubbar över hela tårtan.
Innan servering strö gärna lite mandelflarn över jordgubbarna.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!