Pulled pork tacos med picklad rödlök, fräsch guacamole, koriandermajonnäs och svart majstortilla.
För bästa resultat på detta recept behöver du majsmjöl och en tortillapress. Har du inte det... Läs mer
I en djup gjutjärnsgryta lägger du i fläskkarrén och knådar in alla torra ingredienser, tillsätt sedan resten av ingredienserna och stoppa in i ugnen på 120grader i 4 timmar. Vänd karrén efter halva tiden.
När du med hjälp av två gafflar kan dra sönder karrén så är det klart. Låt köttet ligga och dra åt sig all juice i grytan.
I en liten kastrull värmer du försiktigt på 1,2,3 lagen (ättika, socker och vatten) när sockret lösts upp tillsätter du den skivade rödlöken och flyttar kastrullen från värmen.
I en juicemixer mixar du olja och färsk koriander. Efter någon minut släpper koriandern smak och färg i oljan. Sila oljan och låt svalna lite. (oljan kan bli varm av mixerns motor).
Vispa sedan äggulorna fluffiga med hjälp av en elvisp och tillsätt korianderoljan i en tunn och jämn stråle till önskad konsistens. Smaka av med salt.
Om du har införskaffat majsmjöl och tortilla press så kan du följa anvisningen på paketet för majstortilla och tillsätta svart karamelfärg. Stek sedan majstortillan 1 minut på varje sida på medelhög värme.
Servera som på bilden. Smaklig måltid!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!