Här har vi en burrito som hängt med länge. Burrito, som förövrigt betyder "liten åsna" på spanska, går tillbaka till mexikanska revolutionen.
En klok man vid namn Juan Mendez sålde snabbmat från sin vagn på torget och för att hålla maten... Läs mer
Pico de gallo: Hacka upp tomat, rödlök, vitlök, färsk chili (utan kärnor) och koriander till önskad storlek. Pressa i juicen från 2 lime samt rivet skal från den ena. Smaka av med salt och svartpeppar
Guacamole: Mixa med hjälp av en stavmixer ihop avokado, färsk chili och juicen från en halv citron till önskad konsistens, smaka av med salt och svartpeppar.
Ta det kokta riset och stek knaprigt. Krydda med rökt paprikapulver, cayennepeppar, salt och peppar. Häll över stekta riset i en skål.
I samma panna som riset stektes i, steker du innehållet från chorizon i 2-3 minuter. Slutligen knäcker du i 6 ägg och rör ihop allt till en äggröra. Det behövs inte krydda då chorizon är smakrik som den är.
Nu är det dags att börja lägga upp maten. Skär upp en bit aluminiumfolie på en skärbräda och lägg på tortillan. Börja sedan succesivt fylla tortillan med alla tillbehör, tänk på att inte överfylla för då får du inte ihop burriton! Smaklig måltid!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!