Vin & Matguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Fiskqueneller

Ingredienser

Hemgjorda fiskbullar när de är som bäst!

Har du en massa fryst fisk i frysen och inte vet vad du ska göra? Gör då hemgjorda fiskbullar eller... Läs mer

40 min Fisk 4 port.

Gör så här

1

Mixa fisken i en matberedare till en färs. Tillsätt sedan ägg, salt och peppar. Späd med grädde under tiden du mixar till en slät smet. Forma queneller med hjälp av en spetsig sked. Ta upp lite smet på skeden och lägg över på handflatan och lyft sedan upp smeten med skeden igen, gör om proceduren tills att du format smeten till ägg/queneller. 

2

Koka upp saltat vatten i en kastrull och sjud quenellerna ca 4 minuter. Servera med kokt potatis och valfri sås. Du kan använda en del av spadet och tillsätta grädde och valfria kryddor och koka ner till en god sås. Smaklig måltid! 

Bilder

Recept

Filtrera
Vin & Matguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här