En helt ljuvlig tårta som kommer garanterat att göra succé. Dessutom är den lätt att laga.
Lägg till en timme extra tid för chokladmoussen att stelna i kylen.
Läs merSätt ugnen på 175 grader.
Fyllningen:
Koka upp grädden och finhacka chokladen. Häll över grädden på chokladen och rör om till slät kräm. Låt stå i kylen ca 1 timme.
Kakan:
Vispa ihop ägg, fil och olja. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop.
Klä en springform med bakplåtspapper och häll i.
In i ugnen ca 45-50 min så att kakan stelnat.
Ta ut ur ugnen och ta bort bakplåtspappret. Dela i två delar och låt svalna.
Fyllningen:
Ta ut ur kylen och vispa till en härlig mousse.
Montering:
Lägg en botten på en tallrik. Fyll på med mousse, på med locket och garnera tårtan med hackade chokladen.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!