Denna rätt är helt underbar och passar perfekt på en buffé eller som en ljuvlig sommarlunch serverad med en fransk potatissallad. Eller varför inte som en lördagsmiddag i solen?
Blanda ingredienserna till marinad 1 och lägg ner kycklingen. På med lock och in i kylen 1 dygn.
Ta upp kycklingen och torka av lite.
Stek i smör & olivolja ca 2 minuter per sida.
Sänk värmen och lägg på ett lock och låt puttra i 5 minuter.
Gör marinad 2 och lägg den varma kycklingen i marinaden. På med plastfolie och låt stå ca 1-2h.
Ta upp och skär kycklingen i bitar och ringla på resten av marinaden.
Njut av en magisk kyckling!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!