När det är säsong för zucchinis och mina föräldrar har många i trädgårdslandet, klart att jag vill laga något gott.
Ett ljuvligt tillbehör istället för potatisen.
Zucchini, eller squash som det även kallas,... Läs mer
Sätt ugnen på 175 grader.
Dela zucchinin på längden och skär sedan små skåror i den (inte hela vägen ner).
Lägg i en ugnsfast form.
Bryn smör genom att lägga smöret i en kastrull och sätt på värmen. Låt det koka upp och vispa sedan tills smöret tystnar och blir lite brunt.
Pensla det brynta smöret på zucchinin.
Lägg på citron, zesten och saft, salt och chiliflakes.
Hacka hasselnötterna och strö på.
In i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!