Nyttig pizza - kan det vara gott? Ja, jag lovar. Till och med barnen tyckte att detta var en succé. Kan varireras i oändlighet beroende på toppingen.
Tippo 00 mjöl kan ersättas med vanligt vetemjöl eller mandelmjöl för gultenfritt alternativ.
Klicka... Läs mer
Sätt ugnen på 250 grader.
Finriv blomkålen och lägg i ett durkslag.
Slå över kokande vatten och låt rinna av. Häll upp i bunke.
Tillsätt ägg, västerbottensost, mjöl, salt & peppar till blomkålen och blanda till en deg.
Fördela i fyra högar på bakplåtspapper och bred ut i ringar.
Garnera med lite oregano och grädda i ca 10 min i ugnen.
Under tiden som pizzan är i ugnen så mjukstek zuccini och rödlök.
Ta ut pizzabotten och bred på färskost på alla fyra.
Garnera pizzorna lite olika:
Jag tog en pizza med bara skinka & solrosfrön, en med stekta grönsaker, skinka & solrosfrön, två med stekta grönsaker, solrosfrön och persika.
In i ugnen igen ca 7 min.
När pizzorna är klara så avsluta med lite finklippt färsk oregano.
LYCKA TILL ❤
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!