Gör smuldegen: Sätt ugnen på 200°C. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt hackade pistagenötter. Blanda vetemjöl, bakpulver, vanilj i en skål. Sikta ner mjölblandningen i äggblandningen och arbeta ihop till en smidig deg.
2
Montering & bakning: Dela degen i två lika stora delar och rulla/klicka ut till längder. Platta ev längderna något och gör en lätt fördjupning i mitten. Värm pistagekrämen lätt & bred pistagekräm i skårorna. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter, tills de är lätt gyllene.
3
Sista touchen: Låt svalna och skär i snittar medan de fortfarande är varma. Pudra med florsocker.
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!