Helt ljuvliga som mingelmat eller förrätt. Väldigt enkla att göra och kommer garanterat att göra succé!
Receptet är för 32 bakelser, vilket blir mingelmat för 16 personer eller förrätt för 8 personer.
Istället... Läs mer
Stansa ut 32 st ringar från smördegsplattorna. Vill ni göra till förrätt så ta större ringar och ta 2 per platta.
Nagga ringarna med gaffel, pensla med uppvispat ägg och strö över salt.
In i ugnen ca 10 minuter så att smördegen höjer sig.
Under tiden finhackar du laxen och blandar i övriga ingredienser till tartaren.
Ta ut smördegen och skär av toppen. Låt svalna lite.
Lägg på laxtartar och lägg på locket.
Klipp över lite persilja och njuuuuut! Servera gärna med ett glas bubbel, t.ex. Loxarel A Pèl, 139 kr (cava).
(Vill man kan man lägga lite salladsblad i botten på tallriken så att det blir lite grönare).
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!