Ett klassisk smörrebröd med en mustig äpple- och curryröra, toppad med friterad schlottenlök, krispigt äpple och picklad gurka.
Passar utmärkt tillsammans med en Bröndums snaps fadlagret som verkligen förhöjer smaken av äpple.
Skiva grukan tunt och lägg i snabbinläggningslagen.
Gör äpple- och currröran. Blanda först alla ingredienser utom äpplet till en röra. Skala sedan och finhacka äpplet och rör i.
Smaka ev. av med salt och peppar.
Skala och skiva löken i 3-5 mm tjocka skivor. Panera genom att först doppa skivorna i uppvispat ägg och sedan i panko.
Hetta upp oljan till 170 grader och fritera löken i två omgångar. Lägg sedan på hushållspapper för att rinna av.
Skär bort om det är kanter på brödet. Bred varje skiva med majonnäs.
Lägg på rostbiffen, äpple- och curryröran, den friterade löken, picklad gurka och äppelskivor.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!