Makalöst god och snabblagad middag. Skagenröra passar till allt och glöm inte att smaksätta med pepparrot så blir det en fullträff!
Koka potatisen i lättsaltat vatten.
Skagenröra: Skala räkorna. Hacka lök och dill. Blanda ihop creme fraiche, majonnäs och pepparrot i en bunke. Tillsätt räkor, lök, dill och en skvätt citronsaft. Krydda och smaka av med salt, svartpeppr och vitpeppar. Blanda ihop ingredienserna och förvara i kylskåp om de inte ska användas direkt.
Krydda fisken med salt och peppar. Ta fram en stekpanna och stek fisken i smör på medelvärme med skinnsidan ner cirka 3-5 minuter. Vänd fisken och stek ytterligare cirka 1-2 minuter.
Servera fisken direkt med potatis och skagenröra. Garnera med dill och citron. Njut av måltiden!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!