Supergoda muffins med morötter och vit choklad.
Det blir 10 st stora muffins.
Läs merVispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda de torra ingredienserna i en skål och häll dem i äggfluffet. Vänd runt med en slickepott tills du har en jämn smet.
Blanda ner oljan och morötterna i äggsmeten.
Sätt ner muffinsformar i en muffinsplåt så de håller formen. Fördela smeten jämt i formarna.
Grädda muffinsen i mitten av ugnen i 180° ca 16-18 minuter. Det kan variera från ugn till ugn. Känn efter med en sticka att den inte är kladdig.
Låt dem svalna.
Hacka chokladen och smält sedan den i micron. Låt svalna.
Vispa Philadelphia och florsocker fluffigt. Vänd samman choklad och lite av smeten. Tillsätt lite mer smet och vänd sedan ihop resten av smeten.
Bred eller spritsa ut frostingen på muffinsen. Riv lite vit choklad över.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!