Pasta med tomatsås, lite riven parmesan och färsk basilika, mmm! Det går både snabbt är billigt och fantastiskt gott! Tycker att såsen är lagom "het" för min smak men prova dig fram, kanske vill du ha mer eller mindre.
Kram Jeanette
Hetta upp en gryta, häll i oljan och tillsätt lök & vitlök. Fräs på svag värme tills löken fått lite färg. Tillsätt chilin och fräs en liten stund till.
Tillsätt tomatkross, buljong och socker. Sjud tomatsåsen under lock ca 15 minuter. Smaka av med nymalen svartpeppar och salt.
Blanda pasta med tomatsåsen, lägg upp på tallrikar. Strö över parmesan, hackad basilika och dra några varv med svartpepparkvarnen.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!