Dessa saftiga morotsmuffins har en slät cream cheese-fyllning och är toppade med kanelcrunch. Så himla goda!
Kanelcrunch
Blanda ihop alla ingredienser i en skål med en gaffel tills det är smuligt. Ställ åt sidan.
Cream cheese-fyllning
Vispa färskost, äggula, socker och vanilj till en slät smet. Ställ in i kylskåpet.
Muffins
Värm ugnen till 175 grader. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda alla torra ingredienser och vänd ned i äggsmeten.
Tillsätt oljan, rivna morötter och riven kokos.
Lägg ut formar i en muffinsplåt. Lägg i ca 1 1/2-2 matskedar av morotssmeten i varje form så att botten täcks. Lägg sedan i 1 matsked cream cheese-fyllning och täck med morotssmet så att formarna är 3/4 fulla. Toppa med kanel-crunch (inte för mycket) och tryck till så toppingen fastnar lite i smeten.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Låt svalna.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!