Pina colada kaka

Ingredienser

Ananas och kokos, vilken kombo! Den perfekta kakan för er som längtar efter stranden och palmerna. 

Jag älskar att ta inspiration när jag är ute och reser! Denna tropiska kaka påminner dig verkligen... Läs mer

30 min Baka 24 port.

Gör så här

1

Botten: Värm ugnen till 175 C. Smörj en ugnssäker form (22x33cm) med lite smör och mjöl. I en stor skål blanda tillsammans mjöl, socker och bakpulver. Tillsätt vaniljextrakt, krossad ananas och ägg, blanda väl.

Häll smeten i formen och baka i mitten av ugnen i 25-30 min. Låt svalna helt.

2

Frosting: Vispa den krossade ananasen, pudding mix och kokosmjölken tillsammans.
Vik försiktigt in den vispade grädden till en frostning.

Sprid frosten över den kylda kakan och täck med riven kokos. Kyl i minst 30 minuter före servering.

Bilder

Recept

Filtrera