Veganska bitar med karamell och choklad

Ingredienser

Veganska och glutenfria godbitar som är superenkla att göra. Perfekta att förvara i frysen och ta fram när du vill ha något sött till kaffet.

Tillägstid: Dadlarna till karamell-lagret behöver blötläggas minst 1 timma. Karamellen behöver... Läs mer

15 min Baka 20 port.

Gör så här

1

Botten: Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills det blir fina smulor. Skeda ca 1 tsk i mindre muffinsformar och pressa ner jämnt med hjälp av din tumme. Förvara i frysen medan du gör nästa lager.

2

Karamell-lager: Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills mjukt och slätt. Skeda över karamellen jämnt på bottenlagret och sätt tillbaka i frysen i minst 1 timme.

3

Chokladtopping: Smält kokosoljan i en kastrull på låg värme. Stäng av värmen och tillsätt honung och kakao, blanda väl. Skeda över ett tunt lager av chokladen ovanpå karamell-lagret och sätt sedan tillbaka i frysen, ca 2-3 timmar.

Förvara dem i frysen i en lufttät behållare och ta ut några minuter innan servering.

Bilder

Recept

Filtrera