Snabbt, lätt, vilt och läckert!
Skav gör du enkelt om du har en frusen stek av något slag och en vass kniv. Låt köttet bara tina... Läs mer
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg svampen i blöt om du har torkad.
Skala palsternackorna. Dela dem på mitten eller kvartar om de är stora.
Lägg dem på en plåt med olja. Vänd dem när de fått färg och kör tills den andra sidan också fått färg, salta.
Krama vätskan ur svampen eller skiva/dela den färska.
Fräs köttet i grytan, hett och snabbt i omgångar, lägg åt sidan. Stek svampen och låt lök och vitlök fräsa med, sist av allt får tomatpuré och enbär fräsa med.
Vänd ner köttfräset i grytan med svamp och lök. Tippa i buljong och grädde och låt allt koka ihop några minuter. Red av med maizena och smaka av med kryddor.
Servera grytan med de rostade palsternackorna och kokt eller pressad potatis.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!