Fantastiskt god och enkel fiskgratäng!
Det här är en klar favorit av torskrätter för det blir en så härlig smakkombo av fänkål, morot... Läs mer
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala morötterna, strimla fint eller skiva dem fint på mandolin/potatisskalare, strimla purjon. Dela fänkålen, ta bort toppstjälkarna (spara dillen till garnering och stjälkarna är fina till buljongkok, kasta in dem i frysen bara).
Lägg grönsakerna i en liten ugnsform, skär den halvfrusna fisken i bitar och lägg den på grönsakerna. Pressa citronen över fisken, krydda med salt, peppar och salladskryddan. Tippa över grädden, strö över osten och gratinera i 175 grader i ca 30 minuter.
Servera med kokt potatis tycker jag.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!