Här är den ultimata bjudsoppan till stora gänget, servera med cremefraiche, gott bröd och några goda ostar!
Det är svårt att ange någon exakt koktid för det beror ju på vilket kött man har och hur stora... Läs mer
Dela köttet i små bitar. Bryn köttet i olja, krydda och täck med vatten+buljongtärningar och låt det puttra i gryta med lock tills det börjar bli mört men fortfarande har lite tuggmotstånd.
Skala och dela potatis, morötter, paprika och lök i tärningar och finhacka vitlöken.
Fräs grönsakerna i en stor gryta/kastrull tillsammans med chili, kummin och paprikapulver. Låt tomatpurén fräsa med på slutet.
Tillsätt köttet i buljong, passerade tomater, honung och balsamvinäger, låt nu soppan koka tills grönsaker och kött är mjukt och mört. Späd med vatten så du får den mängd buljong du vill ha i din soppa och smaka av med mera kryddor för det kan behövas!
Servera soppan med creme fraiche och något grönt på toppen!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!