Karins Cannelloni till många!

Ingredienser

Ge mig cannelloni, macaroni.......den perfekta bjudmaten om du frågar mig och såklart går den att förbereda, I love it!

Har du brådis så finns det goda färdiga tomatsåser att köpa! Jag tänker nu att varje person... Läs mer

70 min Pasta 12 port.

Gör så här

1

Börja med tomatsåsen. Hacka lök och vitlök och fräs den mjuk i olivolja, låt örtkryddor, sambal och socker fräsa med på slutet.

 

2

Tippa i tomater, vatten, buljongtärningar och låt allt småkoka utan lock.

3

Lägg lasagneplattorna under en fuktig handduk så håller de sig mjuka under tiden du rullar! Sätt ugnen på 200 grader.

4

Lägg nu skinka, ruccola, spenat och riven ost på pastaplattan, rulla ihop och lägg i en eller två ugnsformar. Du kan behöva något tungt som "stopp" så rullen ligger stilla.

5

Smaka av tomatsåsen om det behövs mera kryddor, hetta eller sötma.

6

Fördela tomatsåsen över rullarna. Blanda cremefraiche och vispad grädde med lite salt och peppar och ringla detta överst i formen.

7

Strö riven ost över och gratinera i ca 30 minuter tills rullarna är mjuka och fått lite färg!

Bilder

Recept

Filtrera